Happy Valley EN

As of 01 September 2018 we are open on Saturdays between 13.00 and 15.00.
We are closed on Sundays.

Click here to see the opening hours.

Happy Valley Dierenpension

Kleine honden worden bij ons in huis geplaatst mits zinlijk en sociaal met andere kleine honden. Informeer naar de mogelijkheden.

We willen u er nogmaals op attenderen dat u huisdier de benodigde entingen nodig heeft voor een verblijf in ons pension.
Voor vragen kunt u evt bellen of contact opnemen met uw dierenarts.

Wij kunnen uw hond ook wassen en / of trimmen!

 

Het pension

Sinds Mei 2004 heeft ons pension haar deuren geopend, het ideale vakantieadres voor uw huisdier. Het pension biedt plaats aan ongeveer 50 honden afhankelijk van de grootte van de honden en aan een 10 tal katten en ligt in een bosrijke omgeving in het buitengebied van Liempde. De honden verblijven in onze kennel welke is voorzien van alle bedenkbare gemakken zoals voersystemen en vloerverwarming. 24 van onze hokken zijn voorzien van buitenkennels zodat uw hond hier vrij in kan rondlopen. De kennel is bijzonder ergonomisch ingericht zodat er voldoende tijd overblijft om aandacht aan uw huisdier te besteden. Verder beschikken wij over een grote en kleine speelweide, waarbij de grote speelweide is voorzien van een lekker groot zwembad voor onze gasten Uiteraard beschikken wij ook over zogenaamde quarantaine hokken om eventuele zieken honden te kunnen scheiden van de andere dieren. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel en wij beschikken dan ook in tegenstelling tot de meeste pensions over een automatisch ontsmettingssysteem/ De katten verblijven in een speciaal voor hen ontworpen kattenverblijf welke is voorzien van allerlei klimtoestellen en krappalen. We beschikken ook over een zogenaamde huiselijke opvang, dit betekend dat uw (kleine) hond in huiselijke kring mag verblijven samen met andere kleine gasten. Voor meer info kunt u kijken onder het knopje huiselijke opvang

Ervaring

Op het gebied van omgang met honden en het verzorgen van honden beschikken wij over een zeer ruime ervaring. Mijn ouders hebben altijd een kennel gehad en het verzorgen van honden is mij dan ook met de paplepel ingegeven. Verder ben ik reeds 40 jaar actief in de politiehondensport waarbij ik tevens algemeen keurmeester ben. Verder ben ik werkzaam geweest bij de Koninklijke luchtmacht. In mijn periode bij de luchtmacht ben ik 5 jaren werkzaam geweest als hondengeleider op de vliegbasis Eindhoven en was ik mede verantwoordelijk voor het verzorgen van een 30 tal honden welke werkzaam zijn als diensthond in de bewaking op de vliegbasis.